Kære kvinde, det behøver ikke at være sådan...

Opdateret: feb. 15

Kvinder skal ikke bare affinde sig med sit kropslige ubehag. De skal gøres klogere på deres muligheder når det kommer til naturlig behandling af kvinderelaterede lidelser...


Inden jeg blev færdiguddannet Komplementær Hormonterapeut™ skrev jeg, forud for mine praktikkonsultationer, et indlæg om, hvilke muligheder behandlingsformen byder på og hvad man kunne forvente sig af en konsultation.

Jeg ønskede i mit indlæg at oplyse kvinder om nogle af de muligheder de har for at få det bedre i deres krop og bryde op med opfattelsen af, at man blot skal affinde sig med sit kropslige ubehag. Indlægget er stadig aktuelt og det ligger mig stadig meget på sinde, at gøre kvinder klogere på deres muligheder, når det kommer til naturlig behandling af kvinderelaterede lidelser. Derfor vil jeg selvfølgelig også dele indlægget med jer.