Kære kvinde, det behøver ikke at være sådan...

Opdateret: feb. 15

Kvinder skal ikke bare affinde sig med sit kropslige ubehag. De skal gøres klogere på deres muligheder når det kommer til naturlig behandling af kvinderelaterede lidelser...


Inden jeg blev færdiguddannet Komplementær Hormonterapeut™ skrev jeg, forud for mine praktikkonsultationer, et indlæg om, hvilke muligheder behandlingsformen byder på og hvad man kunne forvente sig af en konsultation.

Jeg ønskede i mit indlæg at oplyse kvinder om nogle af de muligheder de har for at få det bedre i deres krop og bryde op med opfattelsen af, at man blot skal affinde sig med sit kropslige ubehag. Indlægget er stadig aktuelt og det ligger mig stadig meget på sinde, at gøre kvinder klogere på deres muligheder, når det kommer til naturlig behandling af kvinderelaterede lidelser. Derfor vil jeg selvfølgelig også dele indlægget med jer.

Er du en af de mange kvinder, der altid har haft gener forbundet til din menstruationscyklus? Så har du nok ofte været i tvivl om, om det overhovedet er muligt IKKE at være generet af sin cyklus. Måske har du endda overbevist dig selv om, at menstruation selvfølgelig skal gøre ondt, at det er helt normalt at være bragende humørsvingende i dagene op til din menstruation eller, at du må leve med, at en regelmæssig cyklus er en by i Rusland. Måske har du endda fået stillet diagnosen PCOS eller endometriose og tænker, at der ikke er noget at stille op for at få det bedre.


Men kære du, der tænker disse tanker...

Der ér noget at stille op! Det ér muligt at gøre noget for at få det bedre.


Det samme gælder hvis du er kommet til et punkt i livet, hvor dét at stifte familie er blevet et

brændende ønske, men du oplever, at ønsket ikke lader sig indfri. Også her kan du gøre dig selv til en aktiv spiller i dit liv og dit helbred. Du kan fremme chancerne for at opnå en graviditet, fremfor at vente i - hvad der føles som - uendeligheder på at dit ønske bliver indfriet, mens du bliver mere og mere frustreret, for hver negativ graviditetstest du tager.Gennem dette blogindlæg kan jeg ikke give dig svaret på, hvad du skal gøre for at komme dine gener til livs eller styrke din fertilitet. Det er ikke muligt, fordi jeg ikke kender netop dine årsager til, at have det som du har det. Måske - og ganske sandsynligt - gør du det heller ikke selv, men jeg kan hjælpe dig til at finde ud af det.


Som komplementær hormonterapeut fokuserer jeg på at finde rod-årsagerne klientens gener, da dette er essentielt, for at kunne afhjælpe dem. Der findes forskellige årsager til de samme symptomer og derfor er behandlingen for et bestemt symptom heller ikke entydig. Eksempelvis kan en kraftig og smertefuld menstruation skyldes en udeblevet ægløsning, men kan også skyldes et skævt forhold mellem de to kønshormoner østrogen og progesteron. Afhængigt af årsagen vil der være forskellige tilgange til behandlingen.


Derfor vil du med sandsynlighed også opleve, at vejen til at afhjælpe dine gener ikke er som du havde forudset. Der kan der være omveje som må trædes for at kunne afhjælpe dine gener, netop fordi der må tages hånd om årsagerne dertil. De nødvendige omveje og veje kender jeg, fordi jeg er uddannet i at forstå kroppens systemer i et samspil, frem for blot at fokusere på de systemer, hvorfra generne stammer.


Er du blev nysgerrig på, hvad der kan være årsag til, at du oplever de gener du gør og har du lyst til at gøre noget ved det, én gang gang for alle? Jeg vil gerne hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte mig, for at høre nærmere om dine muligheder og det er også muligt at booke en konsultation online.


Følg blot dette link:

www.hormonstudiet.dk/bookingPå glædeligt genhør!


Emma // Hormonstuidet  • Facebook
  • Instagram

Ses vi på instagram..?