IMG_7925.JPG

Min vej til Komplementær Hormonterapi

Hele min barndom, ungdom og tidlige voksenalder var jeg hende den uheldige. Hende der altid skrantede og hende der altid fejlede et eller andet. Mit helbred var mildest talt ikke imponerende...

Da jeg som 15-årig fandt ud af at jeg kunne undgå 3-4 mellemørebetændelser og dermed også antibiotika-kurer årligt, ved at udelukke alle mælkeprodukter fra min kost, begyndte min interesse for, hvilken betydning kosten har for vores helbred.

 

I 2016 fik jeg meget akut fjernet min ene æggeleder, fordi jeg var blevet gravid uden for livmoderen. Tiden efter dette forløb var, udover at være fyldt med sorg, også fyldt med angsten for, ikke at være i stand til at få børn. Børn fik jeg heldigvis, men den angst for infertilitet jeg mærkede i forløbet efter min operation, er hele årsagen til min interesse for den naturlige fertilitetsbehandling, jeg kan tilbyde som Komplementær Hormonterapeut™.

Forud for min uddannelse til Komplementær Hormonterapeut™ blev jeg opmærksom på, at jeg, ved at ændre på min kost og livsstil kunne blive fri af mange af de cykliske gener som altid havde generet mig meget. Jeg troede at disse gener, blot var mit lod som kvinde og at jeg bare var “sådan en” der havde det sådan. Heldigvis blev jeg klogere!

Og nu har jeg lysten og kompetencerne til at hjælpe dig til det samme. Ikke blot i forhold til cyklusforstyrrelser, men også mange andre gener, de fleste tror, de blot må leve med. Det kan du læse mere om her.

Professionelt 

htu_laegeeksamineret_logo_hvid.png

Jeg er uddannet sygeplejerske fra sygeplejeskolen i Viborg. Da jeg blev færdiguddannet sygeplejerske arbejdede jeg kortvarigt på en kombineret barselsafdeling og gynækologisk sengeafdeling. Min ansættelse sluttede med, at jeg blev sygemeldt med stress, hvorefter jeg hurtigt opsagde min stilling, fordi det blev klart for mig, at jeg ikke levede det liv jeg ønskede. Jeg blev nødt til at følge min passion.

I 2020 blev jeg uddannet lægeeksamineret Komplementær Hormonterapeut™ ved Institut for Komplementær Hormonterapi. Herefter startede jeg Hormonstudiet. Nu hjælper jeg primært mænd og kvinder til styrket fertilitet og kvinder fri af cykliske og gynækologiske gener. Dermed trækker jeg det bedste fra min sygeplejeverden med mig, men med en helt anden tilgang til behandling og sundhed, nemlig en holistisk tilgang.

IMG_7845.JPG

Privat

Jeg bor lige uden for Viborg sammen med mine to børn og min mand. Her bor vi i et lille hus, som giver os mulighed for at leve det liv vi ønsker og trives i, nemlig et langsomt liv uden for hamsterhjulet med tid til hinanden.

På mange måder er jeg en nørd og min tilgang til den komplementære hormonterapi er også meget systematisk. Derfor elsker jeg også at gøre brug af laboratorieanalyser, fordi det giver konkrete resultater vi kan arbejde ud fra.