Laboratorietests

Jeg er certificeret til at anvende laboratorietests fra Nordic Laboratories. Disse kan være et meget effektivt værktøj at anvende i målet mod at finde de konkrete årsager til dine gener og monitorere behandlingen. Jeg holder meget af at anvende dem når jeg skal hjælpe dig. Hvis du er meget datadrevet, eller ofte har brug for noget konkret at forholde sig til for at kunne forstå en situation du står i, kan laboratorietests også være et godt redskab for dig. Det vil give konkrete tal og svar, som vi sammen vil kunne binde sammen med dine symptomer.

 

 

Laboratorietests kan naturligvis ikke stå alene og skal ses i forhold til de symptomer du kommer med. Men testene kan være med til at underbygge og forklare dine symptomer, således vi hurtigere kan målrette din behandling og dermed gøre den mere virksom.

Billede af Hans Reniers

At laboratorietest er meget virksomme i behandlingen betyder naturligvis ikke, at vi ikke kan komme langt uden at foretage test, hvis du foretrækker det. Ud fra dit symptombillede, sygedomsforløb og livshistorie er det stadig muligt at finde ind til de underliggende årsager til dine gener og herefter behandle disse.

Der findes et hav af laboratiorietests. Hvilken der er relevant for dig, afhænger helt af dine symptomer. Nedenfor giver jeg blot et par eksempler på hyppigt brugte analyser.

DUTCH Complete

Måler blandt andet:

 

Niveauerne af kønshormoner, stresshormoner og androgener.

Hormonmetabolitter

Indikatorer for enzymaktiviteter

Neurotrasmitter metabolitter

Urinprøve

Organix Comprehensive

Måler blandt andet:

Funktionel vitamin og mineralmangel

Oxidativ stress

Afgiftningsevne

Cellernes energiproduktion

Urinprøve

DNA Analyser

Måler:

 

Genetiske variationer (SNP’er)

Variationer som kan kompenseres for gennem kost, tilskud og livsstil

Mulighed for forskellige analyser (health, diet, oestrogen, diet, sport og mind)

Kindskrab

GI MAP

Måler blandt andet i tarmen:

Sygdomsfremkaldende bakterier, vira og svampesporer

Inflammationsmarkører

Markør for glutenintolerence

Tarmslimhindens tilstand

Afføringsprøve

Praktisk information

Alle laboratorietest skal du selv betale for. Jeg anvender kun test du selv er i stand til at tage, da der er tale om testmateriale i form af spyt, afføring, urin eller blodprik fra fingeren. Det er altså ikke mig der udfører testen, dette er dit eget ansvar. Jeg bestiller testen til dig, hvorefter du betaler for den gennem Nordic Laboratories. Du vil herefter modtage et testkit til din dør. Når du har udført testen sendes den tilbage til laboratoriet (følg anvisningen fra dem) hvor den analyseres. Jeg vil herefter modtage analysesvaret som jeg nu tolker på forud for vores næste konsultation, hvor vi sammen gennemgår resultaterne og tilretter din behandling og dit sundhedsprogram.